Sommaravslutning - HOMERUNNERS

Sommaravslutning

Boka paket, få välkomstdrink på köpet

Luta dig tillbaka – för vi vet vad som krävs för en perfekt kickoff! Vårt recept för en perfekt kickoff består utav roliga aktiviteter, middag och goda drinkar! Våra aktivitetsvärdar tar hand om er hela vistelsen och ni kan fokusera på er gemenskap medans vi fixar tävlingen och festen. Alla kan vara med!

För att ta del av erbjudandet bokar du någon av våra roliga paket som finns via vår hemsida. Erbjudandet gäller bokning under maj och juni 2024. Vi garanterar er en rolig upplevelse!

Boka ett färdigt paket

Eat, drink and play

Vi erbjuder en helhetsupplevelse med både aktiviteter och en meny med god mat och dryck när energinivån behöver fyllas på. Boka ett färdigt paket där både mat och en upplevelse utöver det vanliga ingår.

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontant, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.