Combopaket - HOMERUNNERS

Combopaket

En kombination av de bästa spelen

Kombinera både simulatorspel och arkadspel. Börja först med en härlig omgång shuffleboard för att sedan utmana varandra i våra simulatorer. I våra simulatorer kan ni spela olika sporter som fotboll, ishockey, dodgeball, vilda västern skytte och mycket mer.

Aktivitetsvärd

Våra aktivitetsvärdar finns på plats under hela er vistelse och förklarar hur spelen går till samt servar er med mat och dryck. Allt för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Mat och dryck

Vår meny är inspirerad från den amerikanska BBQ kulturen där både kötträtter och vegetariska alternativ ingår. I våra paket ingår valfri huvudrätt. Självklart har vi även fulla rättigheter och serverar goda drycker i baren.

Priser

Combopaketet kostar 495 kr per person.

Våra paket bokas bara med mat och ingår i priset ovan. Dryck ingår ej men kan köpas till på plats eller vid bokningstillfället. Maten serveras före eller efter spelet!

Boka combopaket

Perfekt för dig som gillar lite av varje!

Minst antal deltagare
4 personer eller fler

Det här ingår

  • 1h spel i simulator
  • 1h spel shuffleboard
  • Valfri huvudrätt
  • Aktivitetsvärd

Pris: 495 kr per person

Väck din inre ishockeyspelare, boxare eller spökjägare till liv i våra aktiviteter

Upplev några av världens bästa sporter i en virtuellt verklighet eller tävla i mer klassiska spel som shuffleboard och dart. Hos oss finner du vår simulatorzone med över 30 utmanande spel och en gamezone med roliga arkadspel. Oavsett vad du gillar så lovar vi att du kommer få en upplevelse utöver det vanliga. 

Se fler av våra paket

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontant, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.