Aktiviteter - HOMERUNNERS

Aktiviteter för alla

Oavsett om du alltid har drömt om att bli ishockeyspelare, fotbollsproffs, cowboy eller boxare så lovar vi att du kommer hitta en aktivitet som passar dig! Samla kompisgänget och upplev en kväll på Homerunners!

Simulatorzone

Spela roliga simulatorspel som passar alla åldrar och kunskaper. Utmana varandra i roliga sporter, jakt och skytte eller varför inte en runda golf?

Gamezone

Häng lugnt men ha väldigt roligt med vännerna i vår gamezone. Spela shuffleboard, airhockey, basket och utmana varandra i våra boxningsmaskiner.

Refuel & Hydrate

När du behöver påfyllning finns såklart alla förutsättningar. Goda drycker i baren och riktigt gott käk som serveras i vår restaurang!

EAT, DRINK and Play

Vi erbjuder en helhetsupplevelse med både aktiviteter och en meny med god mat och dryck när energinivån behöver fyllas på. Boka ett färdigt paket där både mat och en upplevelse utöver det vanliga ingår.

Boka en färdig upplevelse

Afterwork varje fredag

Letar du efter en rolig fredagskväll på stan? Då är vi stället du inte får missa! I vårt AW-paket ingår en timmes shuffleboardturnering och en BBQ-inspirerad buffé/sharingplate. Dessutom kan du köpa dryck i baren till AW-priser. Gäller onsdagar och fredagar mellan 17:00-20:00.

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontant, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.