AW-paket - HOMERUNNERS

AW-Paket

Ta med vänner, familj eller kollegor på en afterwork

Avsluta onsdagen och fredagen på topp med vännerna, kollegorna eller familjen på en Afterwork à la Homerunners. Hos oss får ni avrunda arbetsdagen med gott käk, god dryck samt 1h shuffleboard eller dart – en perfekt start på kvällen om ni frågar oss!

Aktivitetsvärd

Våra aktivitetsvärdar finns på plats under hela er vistelse och förklarar hur spelen går till samt servar er med mat och dryck. Allt för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Mat och dryck

Vår meny är inspirerad från den amerikanska BBQ-kulturen där både kötträtter och vegetariska alternativ ingår. I vårt AW-paket ingår valfri huvudrätt samt 1 st öl/vin/cider. Självklart har vi även fulla rättigheter och serverar goda drycker i baren.

Varje onsdag och fredag mellan 17-20 serverar vi öl, vin och cider till rabatterade priser.

Priser

Vårt AW-paket kostar 295 kr per person.

Maten serveras före eller efter spelet!

Boka AW-paket

Varje onsdag och fredag på Homerunners!

Minst antal deltagare
4 personer eller fler

Det här ingår

  • 1h speltid med shuffleboard eller dart
  • Valfri huvudrätt
  • 1 st öl/vin/cider
  • AW-priser i baren mellan 17-20

Pris: 295 kr per person

Väck din inre ishockeyspelare, boxare eller spökjägare till liv i vår aktiviteter

Upplev några av världens bästa sporter i en virtuellt verklighet eller tävla i mer klassiska spel som shuffleboard och dart. Hos oss finner du vår simulatorzone med över 30 utmanande spel och en gamezone med roliga arkadspel. Oavsett vad du gillar så lovar vi att du kommer få en upplevelse utöver det vanliga. 

Se fler av våra paket

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontant, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.