Mat & dryck - HOMERUNNERS

REFUEL & HYDRATE

Vi har ett gäng riktiga stjärnor i köket och baren. Med fulla rättigheter och riktigt god mat kan vi erbjuda er en fulländad helkväll!

Vår meny

På vår meny hittar du supergoda högrevsburgare som serveras med en rad olika smakrika tillbehör. Är du vegetarian? Inga problem, vi serverar även vegoburgare till den som önskar. Du hittar också saftig ryggbiff, läckra revben och smakfulla wings. Självklart har vi även fulla rättigheter och serverar goda drycker i baren.

Eat, drink and Play

Vi erbjuder en helhetsupplevelse med både aktiviteter och en meny med god mat och dryck när energinivån behöver fyllas på. Boka ett färdigt paket där både mat och en upplevelse utöver det vanliga ingår.

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontant, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.