Företag - HOMERUNNERS

För företag

Som företag kan du boka allt från konferens till kickoff hos oss. Att kombinera business & pleasure är en förutsättning för ett lyckat företagsevenemang. Precis i anslutning till alla spel har vi ett privat konferensrum med egen sportsimulator och bar.

Konferens

Välkommen att spendera en dag i Coach Corner. Ett modernt inrett konferensrum med egen lounge, simulator och bar. Starta dagen med konferens och avsluta på topp med spel och middag.

FÖRETAGSAKTIVITET

Utmana kollegorna och boka in nästa företagsaktivitet hos oss. Tävla i en spännande 5-kamp eller kombinera simulatorspel och shuffleboard för att få lite av varje. Vi hjälper er att sätta ihop en oförglömlig upplevelse.

Skräddarsy ditt egna paket

Vi erbjuder också möjligheten för större företag eller grupper att abonnera vår verksamhet för en kväll där möjligheten för mässor, produktvisningar, teamaktivitet för större företag, fester och mycket mer är möjligt! Hör av dig så fixar vi det!

Se fler av våra paket

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontant, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.