Företagsaktivitet - HOMERUNNERS

Företagsaktivitet

Utmana kollegorna och boka in nästa företagsaktivitet hos oss. Tävla i en spännande 5-kamp eller testa på våra olika arkadspel med bland annat shuffleboard, dart och basket. Vi hjälper er att sätta ihop en oförglömlig upplevelse.

5-kampSpaket

Utmana kollegorna i en helt unik 5-kamp! Ni kommer bland annat utmana varandra i spel som fotboll, ishockey, dodgeball, vilda västern skytte med mera. Vi anpassar aktiviteterna för gruppen och avslutar 5-kampen med en rolig prisutdelning där vinnarna får en överraskning!

Det här ingår

  • 2h speltid
  • 5-kampsprogram
  • Prisutdelning
  • Valfri huvudrätt
  • Aktivitetsvärd

Pris: 595 kr per person

Arcadepaket

Är ni sugna på mer klassiska spel? Börja med en 1h shuffleboard för att sedan avsluta med 1h dart. Shuffleboarden är av högsta kvalitét och vår dart är digital där du ser resultaten via en tv-skärm. Välj mellan flera roliga spel.

Det här ingår

  • 1h shuffleboard
  • 1h dart
  • Valfri huvudrätt
  • Aktivitetsvärd

Pris: 450 kr per person

Skräddarsy ditt egna paket

Vill du hitta på något spännande hos oss men saknar ett paket som passar? Hör av dig till oss så sätter vi ihop något tillsammans. Vi erbjuder också möjligheten för större företag eller grupper att abonnera vår verksamhet för en kväll där möjligheten för mässor, produktvisningar, teamaktiviteter, fester och mycket mer är möjligt! Hör av dig så fixar vi det!

Låter detta som något för ditt team? boka er nästa upplevelse här!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontant, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.