Företagsaktivitet - HOMERUNNERS

Företagsaktivitet

Utmana kollegorna och boka in nästa företagsaktivitet hos oss. Tävla i en spännande 5-kamp eller kombinera shuffleboard med spel i våra simulatorer. Vi hjälper er att sätta ihop en oförglömlig upplevelse.

5-kampSpaket

Utmana kollegorna i en helt unik 5-kamp! Ni kommer bland annat utmana varandra i spel som fotboll, ishockey, dodgeball, vilda västern skytte med mera. Vi anpassar aktiviteterna för gruppen och avslutar 5-kampen med en rolig prisutdelning där vinnarna får en överraskning!

Det här ingår

  • 2h speltid
  • 5-kampsprogram
  • Prisutdelning
  • Homerunners högrevsburgare
  • Aktivitetsvärd

Pris: 595 kr per person

Combopaket

Kombinera shuffleboard med spel i våra simulatorer. Börja först med en härlig timme shuffleboard för att sedan utmana varandra med en timmes spel i våra simulatorer. Perfekt för en rolig och varierande kväll.

Det här ingår

  • 1h simulatorspel
  • 1h shuffleboard
  • Homerunners högrevsburgare
  • Aktivitetsvärd

Pris: 495 kr per person

Skräddarsy ditt egna paket

Vill du hitta på något spännande hos oss men saknar ett paket som passar? Hör av dig till oss så sätter vi ihop något tillsammans. Vi erbjuder också möjligheten för större företag eller grupper att abonnera vår verksamhet för en kväll där möjligheten för mässor, produktvisningar, teamaktiviteter, fester och mycket mer är möjligt! Hör av dig så fixar vi det!

Låter detta som något för ditt team? boka er nästa upplevelse här!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontan, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.