3-kampspaket - HOMERUNNERS

3-kampsPaket

Utmana vänner, familj eller kollegor i en helt unik 3-kamp

SHUFFLEBOARD
I paketet ingår Shuffelboard som en bra välkomstaktivitet! Detta för att ni som grupp ska komma in i atmosfären och kunna avnjuta en drink innan vi startar kampen!

3-KAMP
Våra grenar kan variera från grupp till grupp beroende på önskemål och förutsättningar. Men vi väljer ut grenar som passar alla inom sport, golf & skytte.

AKTIVITETSVÄRD
Våra aktivitetsvärdar leder aktiviteten så ni kan luta er tillbaka och enbart fokusera på glädjen, gemenskapen och självklart tävlingen! Vi avslutar dessutom med en kul prisutdelning!

MIDDAG
Till paketet kan du alltid välja till mat! Vi erbjuder Högrevsburgare i paketkostnaden men du kan självklart välja andra rätter om så önskas. Vegetariskt alternativ ingår också i paketet.

3-kampspaketet

Räkna med många skratt och kanske en och annan svordom när ni utmanar varandra i vår 3-kamp. Perfekt teamaktivitet för små till stora grupper!

Det här ingår

  • 30 min shuffleboard
  • 60 min simulator
  • Prisutdelning
  • Högrevsburgare
  • Aktivitetsvärd

Pris:
495 kr per person med mat
350 kr per person utan mat

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.