5-kampspaket - HOMERUNNERS

5-kampsPaket

Utmana vänner, familj eller kollegor i en helt unik 5-kamp

SHUFFLEBOARD
Starta med en runda shuffleboard som en bra välkomstaktivitet, Perfekt för att avnjuta kvällens första drink samtidigt som gruppen samlas.

5-KAMP
Våra fem grenar varierar och vi anpassar dem till sällskapet. Vanligast kör vi två sportgrenar, en golfgren och två skyttegrenar. Efter avslutad 5-kamp hålls det i prisutdelning och fritt spel spelas resterande tid.

AKTIVITETSVÄRD
Våra aktivitetsvärdar leder er 5-kamp genom alla grenar och ser till att alla i sällskapen kan vara med och bidra till laget!

MIDDAG
Till paketet kan du alltid välja mat. Vi har inkluderat en högrevsburgare alternativt halloumiburgare i paketpriset, men kan självklart servera fler rätter än så!

5-kampspaketet

Räkna med många skratt och kanske en och annan svordom när ni utmanar varandra i vår 5-kamp. Perfekt teamaktivitet för små som stora grupper!

Det här ingår

  • 30 min shuffleboard
  • 90 min simulator
  • Prisutdelning
  • Högrevsburgare
  • Aktivitetsvärd

Pris:
595 kr per person med mat
450 kr per person utan mat

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.