5-kampspaket - HOMERUNNERS

5-kampsPaket

Utmana vänner, familj eller kollegor i en helt unik 5-kamp

SHUFFLEBOARD
Börja kvällen med en runda shuffleboard, en liten lugnare aktivitet men lika roligt för det! Vi har högsta kvalité på våra bord.

5-KAMP
Våra fem grenar varierar och vi anpassar dem till sällskapet. Vanligast kör vi två sportgrenar, två golfgrenar och en skyttegren. Efter avslutad 5-kamp hålls det i prisutdelning och fritt spel spelas resterande tid.

AKTIVITETSVÄRD
Våra aktivitetsvärdar leder eran 5-kamp genom alla grenar och ser till att alla i sällskapen kan vara med och bidra till laget!

SHARINGPLATES/BUFFÉ
Beroende på hur många gäster vi har i lokalen och hur stort ert sällskap är så serverar vi antingen en utsökt BBQ-sharingplate som sällskapet delar på alternativt serveras BBQ-inspirerad buffé om antalet personer i lokalen är många.

5-kampspaketet

Räkna med många skratt och kanske en och annan svordom när ni utmanar varandra i vår 5-kamp. Perfekt paket för er med mindre till större sällskap.

Det här ingår

  • 30 min shuffleboard
  • 90 min simulator
  • Prisutdelning
  • BBQ-inspirerade sharingplates/buffé
  • Aktivitetsvärd

Pris 595 kr per person

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.