Barnkalas - HOMERUNNERS

Barnkalas

Ett kalas utöver det vanliga

Roliga spel som passar alla kunskapsnivåer, gott käk och alla som deltar får medalj! Vi anpassar alltid aktiviteterna till gruppen och barnen kommer att få testa på spel som fotbollsstraffar, dodgeball, wild west och mycket mer. Under kalaset serverar vi supergod mat och det ingår även 1st dricka. Det bästa av allt är att ni kan luta er tillbaka medans vi tar hand om barnen.

Aktivitetsvärd

Våra aktivitetsvärdar finns på plats under hela er vistelse och förklarar hur spelen går till samt servar er med mat och dryck. Allt för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Mat och dryck

I vårt barnakalas ingår mat och 1st dryck. Vi anpassar maten för att det ska passa alla.

Priser

Vårt barnkalas kostar 295 kr per person.

Boka barnkalas

Imponera för barnen med stans kanske roligaste kalas.

Det här ingår

  • 2h spel
  • Mat och 1 st dryck
  • Prisutdelning
  • Aktivitetsvärd

Minst antal deltagare
6 personer eller fler

Pris: 295 kr per person

Väck din inre ishockeyspelare, boxare eller spökjägare till liv i våra aktiviteter

Upplev några av världens bästa sporter i en virtuellt verklighet eller tävla i mer klassiska spel som shuffleboard och dart. Hos oss finner du vår simulatorzone med över 30 utmanande spel och en gamezone med roliga arkadspel. Oavsett vad du gillar så lovar vi att du kommer få en upplevelse utöver det vanliga

Se fler av våra paket

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontant, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.