Barnkalaspaket - HOMERUNNERS

Barnkalas UTÖVER DET VANLIGA

Ett kalas utöver det vanliga

Sluta leta efter det ultimata barnkalaset – du har hittat det! I våra simulatorer får barnen spela spännande spel som fotbollsstraffar, dodgeball, ishockey, vilda-västern-skytte och mycket mer. Roliga spel som passar alla kunskapsnivåer från 6 år och uppåt. Det bästa av allt är att ni kan luta er tillbaka medan vi tar hand om barnen.

Aktivitetsvärd

Våra aktivitetsvärdar finns på plats under hela er vistelse och förklarar hur spelen går till samt servar er med mat och dryck. Allt för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Simulatorspel

Vi har över 30 olika spel inom sport, golf och skytte. Spelen passar alla kunskapsnivåer och är roliga för alla åldrar! Under kalaset väljer vi ut lämpade spel för barnen att spela!

Mat och dryck

I vårt barnkalas ingår goda hemmagjorda burgare med pommes och en läsk per person. Det går att lägga till dessert och drinkar om man önskar mot tillägg. fråga oss isåfall.

Barnkalaspaket

Imponera på barnen med stans kanske roligaste kalas.

Det här ingår

  • 90 min simulatorspel
  • Hemmagjorda burgare
  • En läsk per person
  • Aktivitetsvärd
  • Medalj till födelsedagsbarnet

Minst antal deltagare
6 personer eller fler

Pris:
295 kr per person med mat & läsk
195kr per person utan mat & läsk

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.