Drop-in paket - HOMERUNNERS

Drop-in Paket

Inget att göra ikväll? Inga problem!

Är du spontan och inte förbokat ett paket hos oss? Inga problem! Kom ner till oss och lira i ändå. I vårt drop-in paket ingår en timmes fritt spel i våra simulatorer med över 30 olika spel samt en dryckesbiljett.

Aktivitetsvärd

Våra aktivitetsvärdar finns på plats under hela er vistelse och förklarar hur spelen går till samt servar er med mat och dryck. Allt för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Mat och dryck

På vår meny hittar du supergoda högrevsburgare som serveras med en rad olika smakrika tillbehör. Är du vegetarian? Inga problem, vi serverar även vegoburgare till den som önskar. Du hittar också saftig ryggbiff, läckra revben och smakfulla wings. Självklart har vi även fulla rättigheter och serverar goda drycker i baren.

Priser

Vårt drop-in paket kostar från 250 kr per person. I vårt bokningsformulär kan du välja att krydda ditt paket lite extra– välj till välkomstdrink, dessert och/eller dryckesbiljetter mot en extra kostnad.

Boka drop-in paket

Vi rekommenderar alltid att förboka för att vara säker på att få plats.

Det här ingår

  • 1h simulatorspel
  • En dryckesbiljett

Pris från 250 kr per person

Väck din inre ishockeyspelare, boxare eller spökjägare till liv i våra aktiviteter

Upplev några av världens bästa sporter i en virtuellt verklighet eller tävla i mer klassiska spel som shuffleboard och airhockey. Hos oss finner du vår simulatorzone med över 30 utmanande spel och en gamezone med roliga arkadspel. Oavsett vad du gillar så lovar vi att du kommer få en upplevelse utöver det vanliga

Se fler av våra paket

Fyll i formuläret eller kontakta oss för att boka din upplevelse!

Boka en oförglömlig upplevelse med ett av våra färdiga paket. Bokning av paket måste alltid göras via mejl, telefon eller vårt formulär. Specificera gärna i meddelandet vilken upplevelse ni vill boka samt önskat datum och tid. Är du spontan, är du självklart alltid välkommen på drop-in. Vi rekommenderar dock alltid att ringa in i förväg för att vara säkert på att få plats. 

För bokning av enstaka spel per timme eller enbart bordsbokning klicka här.

Ring oss036 – 300 600
Mejla ossjonkoping@homerunners.se

Bokningsförfrågan besvaras inom 4h senast och är inte definitiv förrän bekräftelse meddelats från oss. Vi mer brådskande svar önskar vi bli kontaktade per telefon.

Avbokning ska ske senast 10 dagar före bokat datum.
Avbokningar efter 10 dagar debiteras 50% av bokningens värde.
Antal personer kan justeras med mindre justeringar upp till 48h före bokat datum. Justeringar eller avbokningar efter 48h debiteras 100% av bokningens värde
.

Välj paket(Obligatoriskt)
Pakettillägg
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.